Dit recept heb ik op 01-08-2019 op een andere blogsite gepubliceerd.
De Hollandse sperziebonen waren in de aanbieding in de Lidl. Die laat ik niet liggen. Sperziebonen vinden wij heerlijk en in de aanbieding nog lekkerder. ? Gisteren vond ik het nog wel weer om een salade te eten. De bonen schoonmaken, de orzo koken en beide af laten koelen.
In de koelkast lag nog een overschot rucola. Daar heb ik een 'pesto' van gemaakt. Lekker met amandelschaafsel, zonnebloemolie, limoensap en toch wat mayonaise om het wat romiger te maken. Je kan de mayonaise ook vervangen voor kwark of yoghurt. Maar net wat jij lekkerder vind.
De zalm heb ik op smaak gebracht met een nieuwe kruidenmix van Euroma. Het heet: Scandinavische kruiden - zalm.
Twee namen voor één en dezelfde product. Deze pasta wordt zowel in Griekenland als in Italië gegeten. Het lijkt op rijst, alleen wat groter.
Recept is voor twee personen.
Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Klik op de button hiernaast of hieronder om de tekst van dit recept te downloaden.
Wil jij ook mooie flyers maken? Check dan via de link. Credits voor jou en mij. Klikhier
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hiernaast of hieronder. Daar krijg ik bericht van via facebook. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!