Dit is een andere versie van mijn rösti met zoete aardappel. Deze is zonder kaas ertussen.
Rösti van zoete aardappel? Yep. Dit had je vast niet zelf bedacht. Het is echt een aanrader. De combinatie van het zoetige van de aardappel, het vettige en zoutige van de kaas. Hmm. Als je dit één keer hebt gemaakt, ga je het vast vaker maken.
Rösti heeft zijn oorsprong in Zwitserland. In het Duitstalig gedeelte van dit prachtige land werd of wordt het als ontbijt gegeten. Zelf denk in niet met zoete aardappel.
Het recept is ook belachelijk simpel. En zonder al die toevoegingen die de kant-en-klare diepvriesversies wel hebben.
Je kan deze variant eten met een salade, want de kaas is tevens een vleesvervanger. Maar het is ook lekker met gebakken champignons en gestoofde prei.
Als je dit één keer hebt gemaakt, ga je het vast vaker maken.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Klik op de button hiernaast om de tekst te downloaden van dit recept.
Dit is een recept zonder vlees. Wil jij vaker een recept zonder vlees op tafel zetten maar heb je geen idee. Download dan mijn laatste E-zine met 40+ eetsuggesties voor simpele maar smaakvolle recepten zonder vlees.