Een recept met quorn. Ook zonder vlees. Dit was een test van een door mezelf gekocht product. Klik op de link en je weet of het in de smaak viel.
Dit recept recycle ik. Waarom? Omdat het een lekker recept is. Zeker wanneer je liefhebber bent van tofu en vis. Op facebook stond dat het uit 2012 komt. Maar volgens mij is het al ouder. Maakt niet uit toch?!
In een viswinkel had ik Persil de Mer ontdekt. Best aan de prijs. Maar het leek mij lekker om visgerechten nog lekkerder mee te maken. En om tofu te verrijken. Dat is goed gelukt.
Plat vertaald is het: peterselie van de zee. Het is een zeewier variant. Destijds was het nog niet zo gebruikelijk om iets met zeewier te doen. Tegenwoordig is het heel trendy. Vandaar deze viskoekjes in de herhaling.
Tofu, deze schrijfwijze kennen we. Dat is een verbastering vanuit het Japans. In Indonesië heet het tahoe.
Wat is het? Het is een sojaproduct en eiwitrijk. Het is gestremde sojamelk.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.