De good tot go multicooker van Russel Hobbs is een veelzijdig apparaat. Het is een slowcooker. Maar ook een stoomapparaat, een sous vide apparaat. Een gewoon kookapparaat. Een rijstkoker. Ook vlees bakken is geen probleem. Dit apparaat heeft 8 kookfuncties in één.
Mij leek dit apparaat heel erg handig. Dus manlief bestelde dit voor mij. Het is niet mijn eerste Russel Hobbs apparaat in de keuken. Ik heb ook een staafmixer van dit merk. Deze doet prima zijn werk. Dus ik had er wel vertrouwen in.
Ik wilde de slowcooker gebruiken om shakshuka te maken. Dit gerecht kende ik allang. In de jaren 80 stond het al in de Tip Culinair. Het is ook een heel oud gerecht uit het Midden-Oosten. Je kan op veel verschillende manieren maken. Ik ging het experiment dus aan met de slowcook-functie in de Good to go multicooker van Russel Hobbs.
Eigenlijk is shakshuka een ontbijtgerecht. Zelf moet ik er niet aan denken. Geef mij maar een bord havermout met vers fruit. Daarnaast is het ook altijd een gerecht wat zonder vlees wordt gegeten. Ik geef toe, het eindresultaat ziet er niet fotogeniek uit. Maar lekker was het wel. En dat is belangrijk.
Mocht je denken dat ik word betaald om over dit apparaat te schrijven. Dat is niet waar. Wij hebben dit apparaat zelf gekocht.
Deze kruiden gaf de shakshuka een heerlijke smaak. Heb ze eerst oplaten warmen in de olie.
De groenten heeft kleur gekregen.
Deze tomatensaus wordt gemaakt van tomaten die anders weggegooid worden.
De saus heb ik bovenop de groente gedaan samen met nog wat Roma tomaten.
De eieren erin samen met de geitenkaas.
Na twintig minuten waren de eieren klaar en de kaas zacht.
Recept is voor twee personen.
Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Klik op de button hiernaast of hieronder om de tekst van dit recept te downloaden.
Wil jij ook mooie flyers maken? Check dan via de link. Credits voor jou en mij. Klikhier
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hiernaast of hieronder. Daar krijg ik bericht van via facebook. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!