Beide apparaten heb ik voor dit gerecht gebruikt. Echt gemakkelijker kan bijna niet.
Omdat ik weet dat veel mensen hun boodschappen plannen, of bestellen plaats ik het vandaag. Zeker wanneer je het vrijdag of zaterdag wilt eten.
Zelf vind ik het leuk om op bepaalde dagen gerechten te eten. Op maandag vleesloos, woensdag is vaak gehaktdag, dinsdag is Aziatische dag. En vrijdag is dus visdag.
Ik had nog kabeljauw in de vriezer. En daar wilde ik een ovenschotel mee maken. Ik dacht een ovenschotel, gekkie. Dat ga je natuurlijk in de airfryer doen. Soms moet ik er nog even aan wennen dat dit apparaat zo veelzijdig is. En dat ik hem heb. Het is gelukt en het was zeer smaakvol.
Ga met je muis of aanwi
In de koekenpan had ik eerst de uien, preien en paprika's aangefruit. Anders werd het vast niet gaar.
Ik heb drie eieren en 75 gram crème fraîche samengeklopt voor de vulling.
De vulling heb ik op smaak gebracht met een flinke hand verse dille.
van de ovenschaal zie je de groenten. Daarop de kabeljauwfilets.
heb ik erover gegoten. En de schaal in de airfryer gezet.
Op deze foto zie je de instellingen van de airfryer. De tijd heb ik aangepast. Want ik dacht dat 22 minuten voldoende was, maar helaas. Er moesten nog 5 minuten bij.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.