Nog een recept met de Philips Airfryer XXL
Deze aardappelen kan je ook met deze tomaten eten. Eerst de tomaten bereiden, dan de aardappelen. Eventueel wat verse sla erbij en radijsjes in plakjes. En dan smullen maar.
Nee, ik ga niet verder en er zeker geen grapjes over maken. Maar ik had wel een knoeperd van een bloemkool. Daar kunnen wij wel twee keer van eten. Een deel heb ik in deze frittata verwerkt. En het andere deel heb ik ingevroren. Daar maak ik soep van dit weekend.
Met dit deel van de bloemkool wilde ik een frittata maken. Met hamblokjes, Cheddar kaas en uiteraard ei. Peper en chilipeper.
Ondanks dat ik geen bakker ben, heb ik wel veel bakvormen. Waaronder twee kleine springvormen. Zag ik staan in de Lidl ooit eens. En dat leek me wel handig om te hebben. Nou die komen nu dus mooi van pas. Ik heb nog niet veel extra's spullen die je kan gebruiken in de Airfryer, zoals een speciale pan, dus heb ik een springvorm gebruikt. Ook leuk, want nu heb ik een ronde frittata.
Dit was ook ruim voldoende voor twee personen. Zeker wanneer je niet zo'n grote eter bent. De frittata zelf is ook koolhydraatarm. Zelf heb ik er nog 450 gram aardappelen bij gebakken. Ook in de airfryer. Ik wilde zo'n zakje proberen. Aardappelwedges van de Lidl. Op de verpakking staat de tijd vermeld hoelang ze in de airfryer moeten. En die tijd klopte helemaal. Halverwege heb ik ze wel omgeschud. Wil je geen aardappelen is een broodje ook lekker. Of je eet het gewoon zo. Of je mengt de aardappelpartjes door de bloemkool en eieren. Dat kan ook.
Ondanks dat ik geen bakker ben, heb ik wel veel bakvormen.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.