Dit is ook een heerlijke combinatie met kaas. Deze keer feta. Houdt er rekening mee dat veel kazen zout zijn. Voeg daarom nooit zout toe in je gerechten.
Ik was gisteren in de Lidl en zag dat de veldsla en andere sla in de aanbieding was. Nou ben ik geen dief van mijn eigen portemonnee dus ik pikte die aanbieding mooi mee.
Zondag had ik eieren gekookt. Niet alle eieren hadden we opgegeten, dus die vier die over waren kwamen mooi van pas.
Kleur op je bord staat gezelliger, maar ook aantrekkelijker. Hierdoor ga je vaak met zin aan het eten beginnen. Dus voor de kleur heb ik er nog een rode puntpaprika bij gedaan. Even geroosterd in de Airfryer en het velletje kon ik zo verwijderen.
Als crunchy heb ik wat geroosterde pitten op gedaan. Het was een mengsel van Pompoen-pijnboom-en zonnenbloempitten.
Kleur op je bord staat gezelliger, maar ook aantrekkelijker.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.