Via deze link kom je op de pagina waar het recept staat uit de slowcooker. Was ook lekker hoor.
De couscous kook je gewoon. De bietjes zijn al voorgekookt en de feta komt ook uit een verpakking. De pittenmix heb je ook zo geroosterd. Ik had als kruidenmelange Baharat gebruikt. Deze mix is best pittig, dus wees voorzichtig met de dosering. Zelf vond ik het niet erg deze keer. Zeker niet met dit weer, dan kunnen we wel wat warmte gebruiken tenslotte.
De couscous kook ik. Op een kleine pit. Ben je van de heet water en laten wellen methode. Ook goed. Zelf vind in de couscous lekkerder wanneer het goed is gekookt. De couscous heb ik gekocht in de Lidl en is biologisch.
Deze mengeling heeft geen toegevoegd zout. Maar wel heel veel kruiden en specerijen.
Deze mixen koop ik in de Albert Heijn en soms hebben de Jumbo en de Plus ze ook.
Verderop deze pagina staat een foto van een verpakking van de feta die ik koop in de Lidl. Je ziet de oranje-gele rondje links staan. Dat betekend dat je echte feta hebt gekocht die wordt geproduceerd in Griekenland. Het is nepfeta, die vaak witte kaasblokjes wordt genoemd.
Zelf vind ik couscous lekkerder wanneer het goed is gekookt
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.