Via deze link kom je op de pagina waar het recept staat uit de slowcooker. Was ook lekker hoor.
Andijvie is een slinkgroente. Als je andijvie vaak kookt snap je wat ik hiermee bedoel. Je ziet de hoeveelheid kleiner worden, maar ook het gewicht. Om die reden heb ik een wortel bij de aardappelen gedaan en mee gaar laten koken. Samen met de uien komt het totaal van de groente zeker op 250 gram per persoon. Zo makkelijk kan je die 250 gram groente per dag per persoon halen.
De kipfilet heb ik gekocht in de Lidl. Het is biologisch vlees met het beter leven keurmerk. De kipfilet vervangt de spekjes. Hierdoor wordt het een mager gerecht. Helemaal prima wanneer je een paar pondjes kwijt wilt. Of gewoon op let.
Online heb ik al heel lang contact met veel mensen. Sommige heb ik ook in real-life gezien, maar dit terzijde. Eén van mijn online kennissen - vrienden - volgers vroeg om een recept met andijvie. Vandaar dat ik schrijf dat het een verzoeknummer is.
Om de stamppot smeuïg te maken heb ik deze keer geen room of boter gebruikt. Als je verder leest kom je vanzelf tegen wat ik dan wel heb gebruikt.
In plaats van jus heb ik in het kuiltje de kipfilet met uien gelegd.
De kipfilet vervangt de spekjes.
Wat heb je nodig?
Voor de stamppot
Voor het vlees
Zo bereid je het!
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.