... zelf gemaakt. Of huisgemaakt. Het is maar net hoe jij het wil noemen. Je kan het ook homemade noemen. Eerlijk gezegd kies ik voor variatie. Net als bij mijn eten. Deze tzatziki is huisgemaakt of homemade. Eén ding is zeker, deze tzatziki is lekkerder dan de kant-en-klare die je koopt in wat voor winkel dan ook.
Waarom plaats ik een zomers recept in de herfst? Daar ga ik antwoord op geven. Ooit begon ik op een blogsite. Een website kwam vlak daarna. De blogsite stopte en mijn website ook. Ik stapte over naar een andere blogsite. En ook heb ik nog diverse andere sites gehad. Toen kwam hyves en daarna facebook. En nu heb ik alweer een aantal jaren mijn eigen, deze website. Dus nee, deze salade is niet echt geschikt voor dit seizoen. Aan de andere kant, misschien ben je gewoon dol op salade of tzatziki. En eet je het graag, in wat voor seizoen dan ook.
Om nou de website flink te vullen met heel veel recepten, herplaats ik weer oude, goede recepten. Sommige foto's kunnen echt niet meer. Dus ik maak echt een schifting. Tussendoor schrijf ik ook nieuwe recepten. En zo wordt de keuze reuze. Om het zoeken makkelijk te maken, plaats ik ze op alfabetische volgorde op mijn recepten overzicht pagina. Aan de hand van de foto's kun je kiezen. Ook plaats ik linken naar mijn recepten in rubrieken. De rubrieken vind je bovenaan het recepten overzicht pagina. De recepten zijn bijna altijd voor twee personen. Ook deze herplaatser.
Recept is voor meerdere personen of porties.
Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze.
Deze tzatziki is huisgemaakt of homemade.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!