Deze rösti smaakt heerlijk bij deze coleslaw koolsalade van paarse spitskool
Ik begin maar vast te melden dat ik geen foto van na heb. Zo stom. Dat was ik vergeten. Maar Het was echt te lang geleden dat we pizza hadden gegeten. De laatste keer was een week of vier geleden. Toen had ik pizza besteld bij een lokaal restaurant. Een origineel Italiaans restaurant. Maar thuis maken kan ook.
Ik had hier en daar gelezen dat pizza ook makkelijk kan worden gebakken in de Airfryer. Dat vroeg om een persoonlijke test. In de Jumbo pizzadeeg van tante Fanny gekocht. Je leest het goed, zelf gekocht. Ik koop alles zelf. Maar dit terzijde. De Philips Airfryer XXL is voor mij een handig apparaat in de keuken. Ik gebruik hem echt dagelijks. Er is één groot voordeel wat ik nog wil aanstippen. Hij staat op het aanrecht. Dat is voor mij geen probleem omdat ik ruimte zat heb. Omdat hij op het aanrecht staat gebruik ik hem. Zelf vind ik hem handiger dan een oven. Die staat laag en moet ik bukken. Dat gaat niet iedere dag even soepeltjes. Iets met leeftijd. Daarom vind ik de Philips Airfryer XXL handig dus.
Het deeg heb ik exact doormidden gesneden. En zo had ik twee pizza's die precies in de Airfryer pasten. Ik heb wel een extra accessoire besteld voor de Airfryer om pizza's te bakken. Met de toepasselijke naam: pizza-accessoire.
Een uur na het eten zei ik tegen mijn man: 'tjonge, lekker slim van me. Ik heb geen foto gemaakt van de pizza nadat hij was gebakken.'
'Ach zei hij. Ze geloven het wel dat het lekker was. Pizza is altijd lekker.'
Nou bij deze dan. Ik hoop dat jullie geloven dat de pizza lekker was en zeer geslaagd. Manlief zat te genieten, dan weet ik genoeg. Volgende week weer pizza.
Gelukkig weet ik nog waarmee ik de pizza heb belegd. En afgebakken ziet hij er anders uit. De kaas is gesmolten en het deeg is bruin geworden. Onnodig om te vertellen ik weet het. Je had dat heus wel door.
De aubergine heb ik eerst in blokjes gesneden. Daarna met 1 eetlepel olie en een flinke eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden, gebakken tot ze gaar waren.
Op deze foto staat de temperatuur en tijd. Ook kan je zien dat ik gekozen heb voor de piestand. Ik hoefde alleen de tijd maar in te stellen. Super handig.
Deze passata gebruik ik graag. Makkelijk en lekker.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.