Soms komt het niet uit dat eten koken. Maar take-away is geen optie. Te duur en niet gezond.
Soms komt het mij ook niet uit dat koken. Als pensionada heb ik het echt ook druk. Niet met werken, maar met andere zaken. En helaas momenteel ook met ziekenhuisgedoe door het gedonder in het vooronder. Dan wordt het een rondje koelkast. Heb jij toevallig bloemkool in huis, net zo goed. Alleen dan wordt het wel een wit bordje. Maakt niet uit, doe er eventueel een rode paprika doorheen als je die hebt. Dan krijgt je eten nog wat kleur.
Ik ga niet pochen dat je voor dit gerecht niet meer dan vier ingrediënten nodig hebt. Want dat is onzin. Er zitten ook smaakmakers in en doe moet je nou maar net in huis hebben. De pasta op deze foto is een Kroatische variant. Deze had ik gekocht in de Lidl, tijdens de Kroatische week. Weer eens wat anders op het bord. Je kan er gewoon iedere pasta voor gebruiken die jij wil of toevallig in huis hebt.
De stronk had ik in kleine stukjes gesneden en met de pasta mee laten koken. Nog meer groenten. Gooi het niet weg. Je gooit echt goed eten weg. En dat is zonde. Het geeft je vulling en voeding. Dus hup, in de pan ermee.
Te duur en niet gezond.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
*Heb je een tuin met tegels en onkruid ertussen? Giet het kokende water op het onkruid in je tuin. Doe dit regelmatig en het verminderd. Hiervoor kan je ook het kokend water van je groente/aardappelen gebruiken.
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.